Saturday, February 19, 2011

chocolate moist

salam and hai to all;)

it's been very busy for this week!workloads and netball training.
tiba-tiba macam teringin sangat nak get something to eat!yang manis.yang sedap.yang dapat menghilangkan rasa stress dan penat. lately ni, memang stress sgttttt...because of too many accounts to attend in a short month. Tiba-tiba, I received an email from Kak Dayah (pemilik blog kain cotton yang cantik sangat2!) tanya, sapa2 yang nak order  kek chocolate moist! Lepas da tengak sample gambar, memang tertarik sangat! straightly order satu! the best part is, semalam order, hari ni dah dapat! balik je rumah. sampai je, terus rasa. memeang seeeeedaaapp la! takrugi beli! dahla murah! rm9.50 satu kek! memang berbaloi-baloi!

*by the way, tomorrow I have sport day event! Sport Day for Retail Collection Department ! good luck to everyone!



3 comments:

  1. mak ai,,leleh tu...tangkap leleh plak kek ni..heee

    ReplyDelete
  2. kek tu mmg sedap !
    :D
    nape takmain?
    join je mne2;)

    ReplyDelete